Ενημερώσεις Covid-19

Ενημερώσεις Covid-19

Αγαπητοί επισκέπτες,

Παρακολουθούμε στενά τις ενημερώσεις για την προστασία από τον COVID-19 και τηρούμε τις οδηγίες που ορίζονται από τον Εθνικό Οργανισμό Υγείας και τον ΠΟΥ.

Τα πρότυπα καθαριότητας και υγιεινής στο ξενοδοχείο μας έχουν μεγάλη σημασία και έχουμε εφαρμόσει πρόσθετα μέτρα που πληρούν τις τελευταίες οδηγίες για την υγιεινή και τον καθαρισμό, ώστε να διασφαλίσουμε την υγεία των επισκεπτών και της ομάδας μας καθημερινά. Χρησιμοποιούμε φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα καθαρισμού και πρωτόκολλα που είναι αποτελεσματικά κατά των ιών. Πραγματοποιούμε ενισχυμένη εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση για ιούς κορανοϊού, ενημερώνοντας την ομάδα μας, ανταποκρινόμενοι στα νέα πρότυπα που έχει θέσει το COVID -19 για την ευημερία όλων μας.

Πραγματοποιούμε καθαρισμό και απολύμανση σε όλους τους δημόσιους χώρους με αυξημένη συχνότητα. Αντισηπτικά απολυμαντικά χεριών έχουν τοποθετηθεί σε όλους τους χώρους και τις κοινόχρηστες  εγκαταστάσεις, όπως το εστιατόριο, η ρεσεψιόν, οι κοινόχρηστες τουαλέτες και το γραφείο.

Έχουμε τοποθετήσει ειδική σήμανση σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους, υπενθυμίζοντας στους επισκέπτες να διατηρούν την κοινωνική απόσταση, να φορούν μάσκες και χρησιμοποιούν αντισυπτικά χεριών.

Το check-out θα πραγματοποιείται στις 11:00 π.μ. και το check-in στις 4:00 μ.μ. για να υπάρχει επιπλέον χρόνος για τον πλήρη καθαρισμό των δωματίων.

Δωμάτια: Ακολουθούνται τα βασικά πρωτόκολλα πρόληψης για τον καθαρισμό των δωματίων με ιδιαίτερη προσοχή στα αντικείμενα με τα οποία οι επισκέπτες έρχονται σε συχνή επαφή. Πραγματοποιείται  αυστηρός καθαρισμός μετά την αναχώρηση των επισκεπτών και πριν από την επόμενη άφιξη.

Στο εστιατόριο μας: Η χωρητικότητα θα είναι περιορισμένη, σε όχι περισσότερα από 6 άτομα σε κάθε τραπέζι με καθίσματα. Τα τραπέζια θα απέχουν τουλάχιστον 2 μέτρα και, γενικά, ορίζεται συμμόρφωση με όλες τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα. Φροντίζουμε να διασφαλίζουμε συνεχώς τις πρακτικές υγιεινής και να ακολουθούμε όλους τους κανόνες για τον καθημερινό καθαρισμό, την απολύμανση της κουζίνας και όλους τους τομείς προετοιμασίας φαγητού, επιφανειών, σωστού μαγειρέματος και αποθήκευσης τροφίμων.

Στην πισίνα μας: Η συχνότητα καθαρισμού και απολύμανσης της πισίνας και των περιοχών μας, συμπεριλαμβανομένων των ξαπλώστρων, θα αυξηθεί και θα χρησιμοποιηθούν προϊόντα απολύμανσης κατάλληλα για την τρέχουσα κατάσταση για το νερό.

Το προσωπικό μας ελέγχεται καθημερινά, σε κάθε βάρδια πριν από την είσοδο στο ξενοδοχείο, για συμπτώματα που αποκλείουν αμέσως κανέναν. Στους χώρους όπου η ομάδα του ξενοδοχείου MATILDA εργάζεται, αυξάνουμε τη συχνότητα καθαρισμού και εστιάζουμε σε χώρους υψηλής αφής, όπως εισόδους, αποδυτήρια, πλυντήρια και το γραφείο.

Το καλοκαίρι είναι εδώ και ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε ξανά με ασφάλεια!