Ένα Παράθυρο στο Ιόνιο

Σχετικά με εμάς

Το MATILDA Hotel 4*, είναι ένα παραδοσιακό ξενοδοχείο ευαισθητοποιημένο οικολογικά που βρίσκεται στον Βασιλικό ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ του Θαλάσσιου Πάρκου του βιότοπου της θαλάσσιας χελώνας Caretta-Caretta και μια ανάσα από τις πανέμορφες προσβάσιμες παραλίες με τα καταγάλανα νερά όπως το Porto Azurro, ο Γέρακας, ο Άγιος Νικόλαος, η Δάφνη, το Porto Roma και τόσες άλλες που οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν.

Το MATILDA HOTEL 4 * δεσπόζει σαν ένα μπαλκόνι με θέα το Ιόνιο Πέλαγος όπου κάποιος μπορεί να απολαύσει την μαγευτική θέα του καταπράσινου τοπίου της Ζακύνθου και της σμαραγδένιας θάλασσας.
Η αρχιτεκτονική του έχει στηριχθεί στα στοιχεία των παραδοσιακών Ζακυνθινών αρχοντικών για αυτό η κατασκευή του είναι προσαρμοσμένη για να προσφέρει άνεση και απέριττη πολυτέλεια στον επισκέπτη. Η φιλοσοφία των ανθρώπων του MATILDA διέπεται από τις αρχές της ελληνικής φιλοξενίας και παράδοσης.

Στην Παραλία

Σας αρέσει το κολύμπι στη θάλασσα; Το MATILDA βρίσκεται σε ιδανική απόσταση μόλις 180μ. μακριά από μια όμορφη παραλία με απέραντα γαλάζια νερά. Και αν προτιμάτε να χαλαρώσετε στην πισίνα, το MATILDA διαθέτει μια εντυπωσιακή πισίνα γλυκού νερού Ολυμπιακών διαστάσεων, για να απολαύσετε.