Matilda Hotel

Το MATILDA βρίσκεται στην ομορφότερη περιοχή της Ζακύνθου, στο Βασιλικό, τον βιότοπο της χελώνας Caretta-Caretta, και απέχει μόλις 7 χιλιόμετρα από την πόλη της Ζακύνθου και 9 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο και υψώνεται πάνω από την γραφική παραλία του Πόρτο Ζόρο.

Οι εξωτερικοί χώροι του MATILDA είναι ένα μπαλκόνι στο Ιόνιο. Χαίρεσαι τον ήλιο στο νησιώτικο πλακόστρωτο και ολόγυρά σου σε γεμίζει το πράσινο της ΖΑΚΥNΘΟΥ. Στα δωμάτια του MATILDA χαίρεσαι την απέριττη πολυτέλεια του λιτού και καλαίσθητου χώρου, απολαμβάνοντας την ονειρεμένη θέα του βουνού και της θάλασσας ταυτόχρονα.       

Με το φροντισμένο πρωινό στην τραπεζαρία του MATILDA, ξεκινά η μέρα με τη γλυκιά αίσθηση της ζεστής φιλοξενίας. Το snack-bar του MATILDA δίπλα στις πισίνες είναι η αναγκαία αντίθεση στον ειδυλλιακό χώρο. Οι άνθρωποι του snack-bar θα είναι συνέχεια κοντά σας για να σας προσφέρουν είτε ένα ποτό είτε ένα κρύο πιάτο ενώ θα απoλαμβάνετε τον καυτό ήλιο της μέρας ή τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα.

Το MATILDA είναι ένα Eπτανησιακό Aρχοντικό που διαθέτει 120 κλίνες στα άνετα, «επώνυμα» 51 δωμάτια, με δικό του μπαλκόνι το καθένα με θέα στη θάλασσα και στο βουνό.

Εκτός των δύο bars (εσωτερικό και εξωτερικό), διαθέτει σαλόνι, δύο πισίνες, παιδική χαρά και εστιατόριο με Zακυνθινή Κουζίνα που τηρεί τις προδιαγραφές της υγιεινής διατροφής, αφού τα βασικά υλικά που χρησιμοποιούνται όπως το λάδι και τα κηπευτικά προέρχονται απ’ τον απέραντο κήπο του Ξενοδοχείου. Οι διακοπές στο MATILDA δικαιολογημένα μένουν αξέχαστες αφού εκτός των άλλων το  κέφι στις μουσικοχορευτικές βραδιές του είναι μοναδικό.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19

Αγαπητοί επισκέπτες,

Παρακολουθούμε στενά τις ενημερώσεις  για τον COVID-19 και τηρούμε όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας, όπως ορίζονται τόσο από τον Εθνικό όσο και από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Τα πρωτόκολλα υγιεινής και καθαριότητας στο ξενοδοχείο μας έχουν μεγάλη σημασία και έχουμε εφαρμόσει πρόσθετα μέτρα που πληρούν τις τελευταίες οδηγίες για την υγιεινή και τον καθαρισμό, για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των επισκεπτών και του προσωπικού μας καθημερινά.  Χρησιμοποιούμε προϊόντα και πρωτόκολλα καθαρισμού, που είναι φιλικά προς το περιβάλλον και αποτελεσματικά κατά των ιών. Με συνεχείς εκπαιδεύσεις του προσωπικού μας ανταποκρινόμαστε στα νέα πρότυπα που έχει θέσει ο COVID -19 για την ευημερία μας στο εξής!

Καθημερινά, πραγματοποιείται καθαρισμός και απολύμανση σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους με αυξημένη συχνότητα, συγκεκριμένα, σε όλο το  lobby, ρεσεψιόν, και χώρους εστίασης.  Απολυμαντικά αντισηπτικά χεριών έχουν τοποθετηθεί σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους αλλά και στις εγκαταστάσεις όπου χρησιμοποιούνται από το προσωπικό του ξενοδοχείου, στα κοινόχρηστα μπάνια, και στους  χώρους του γραφείου.

Υπάρχουν ειδικές σημάνσεις σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους, ειδοποιώντας τους επισκέπτες να διατηρούν την κοινωνική απόσταση, να φορούν μάσκες και να χρησιμοποιούν απολυμαντικά χεριών.

Το check-out θα πραγματοποιείται στις 11:00 π.μ. ενώ το check-in μεταφέρεται στις 16.00 μ.μ. ώστε να πραγματοποιείται ενδελεχής καθαρισμός των δωματίων.

Δωμάτια: Πρωτόκολλα πρόληψης, υγιεινής και καθαριότητας εφαρμόζονται για τον καθαρισμό των δωματίων με ιδιαίτερη προσοχή στις επιφάνειες και τα αντικείμενα υψηλής επικινδυνότητας κατά την αφή. Πραγματοποιείται, αυστηρός καθαρισμός μετά την αναχώρηση του επισκέπτη και πριν από την επόμενη άφιξη.

Στο εστιατόριο μας:  Οι επισκέπτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν τα τραπέζια ανά 2 μέτρα και έως 4 άτομα σε κάθε τραπέζι. Φροντίζουμε να διασφαλίζουμε συνεχώς τις πρακτικές υγιεινής και να τηρούμε όλους τους κανόνες, για τον καθημερινό καθαρισμό, την απολύμανση της κουζίνας και όλων των χώρων προετοιμασίας φαγητού, επιφανειών, σωστού μαγειρέματος και αποθήκευσης των τροφίμων.

Στην πισίνα μας: Η συχνότητα καθαρισμού και απολύμανσης των περιοχών της πισίνας και των σαιζ-λονγκ δίπλα στην πισίνα αυξάνεται. Για το νερό χρησιμοποιούνται απολυμαντικά κατάλληλα για την τρέχουσα περίσταση.

Ακόμα, γίνεται καθημερινός έλεγχος του προσωπικού σε κάθε βάρδια, τόσο κατά την είσοδο όσο και κατά την έξοδο από το ξενοδοχείο. Σε όλους ο χώρους όπου εργάζεται η ομάδα του ξενοδοχείου MATILDA, έχουμε αυξήσει τη συχνότητα καθαρισμού & απολύμανσης, με ιδιαίτερη προσοχή σε όλες τις επιφάνειες υψηλής επικινδυνότητας κατά την αφή, όπως εισόδους, αποδυτήρια και γραφείο.

Το καλοκαίρι είναι εδώ και ανυπομονούμε να σας υποδεχθούμε πάλι με ασφάλεια!