Εστιατόριο

Στο εστιατόριο MATILDA, θα δοκιμάσετε τις δημιουργίες του Σεφ μας με γευστικούς συνδυασμούς παραδοσιακής και διεθνούς κουζίνας, φέρνοντας έτσι στο τραπέζι σας μοναδικά συνδυασμένες γαστρονομικές απολαύσεις.
Το μεσημεριανό γεύμα ή το δείπνο μαζί μας, είναι πάντα ένα γεγονός που πρέπει να θυμάστε, καθώς οι αισθήσεις και ο ουρανίσκος σας θα ικανοποιηθούν τόσο από την παραδοσιακή Ζακυνθινή όσο και από την Ελληνική κουζίνα και από το φιλικό προσωπικό. Διασκέδαση παρέχεται περιστασιακά με τη μορφή ελληνικών βραδιών, με παραστάσεις λαογραφίας και βραδιές μπάρμπεκιου.

Με τον πλούσιο μπουφέ του πρωινού μας, κάθε μέρα ξεκινά με τη γλυκιά αίσθηση της ζεστής φιλοξενίας. Δοκιμάστε μια ποικιλία από ζεστά και κρύα πιάτα, παραδοσιακά ελληνικά είδη πρωινού, φρέσκα φρούτα και γλυκά.

Snack Bar

Στο Snack Bar μπορείτε να απολαύστε ένα γευστικό σνακ συνοδεύοντας τον καφέ, το ποτό ή το cocktail σας δίπλα στην πισίνα.
Οι εξατομικευμένες υπηρεσίες μας, σε συνδυασμό με την αξία της ελληνικής φιλοξενίας, εγγυώνται μια ευχάριστη και ξεκούραστη διαμονή είτε ταξιδεύετε μόνος, η με συντροφιά ή με την οικογένεια σας.